MAYBANK2U buat hal lagi dengan aku! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, February 25

MAYBANK2U buat hal lagi dengan aku!

Ni dah kali kedua maybank2u ni cari pasal dengan aku. Sebelum ni pon dia penah buat perangai. Sampai aku rasa cuak nak guna through maybank2u lagi. Lama gak aku tak buat transaction kat maybank2u lepas insiden yang tak di duga tu. Lama kelamaan baru aku guna balik. 

Ni semalam bila aku dah tengah urgent dan cepat gunakan nilai tu...tak masuk plak. Padahal transaksi dia success!!!! Haiihhh buat hal pulak la dia. Nnati aku call Customer Service dia malu pulak. Takut diorang tekejut plak. Nilai kecik pon bising. Eh... orang kaya maybe la tak kisah kan. Aku kalau seringgit pon aku kisah. Maklumlah berharga tu.

NI haaa...sampai sekarang TOPUP RM5 aku ni tak masuk..masuk lagi ni.... weeiiii MAYBANK2U.... CEPAT Lorrr.... aku senak kredit ni.... nak beli ternet kat Maxis pon tak boleh dah ni sebab kredit tak cukup. Haiissshhhh!! Sakit hati... 

*Sori la aku RM5 pon kisah tau. =P

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com