SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Excited Pulak aku dengan "Apps" ni...

/
0 Comments

Sambungan dari post aku berkenaan dengan Apps BlogIt semalam. Tapi semalam aku ada download Blogger Apps pulak. Saja la bila dah berjaya download yang BlogIt tu, ngada-ngada la nak try benda lain. Tamak kan! Tak cukup dengan 1. Kalau ada yang lebih lagi, akan cuba dapatkan yang lebih lagi.

So kali ni aku post gunakan Apps Blogger ni. Best woooo!!

Kat mana nak download ni??

Korang pergi je kat PLAY STORE @ APPS STORE.. korang search je blogspot. So nanti akan kuar la nama-nama Apps yang macam aku download tu. Jadi kepada yang berminat dengan blog tu bole la download. Agak-agak malas nak duduk depan komputer atau laptop, pakai je teknologi ni.

** Sekarang ni aku hupdate blog sambil sandar kat dinding+tengok maharajalawak+sambil peluk bantal. Best!!



You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com