EMAN MANAN... semuanya kerana Jihad Iskandar | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, February 25

EMAN MANAN... semuanya kerana Jihad Iskandar


Tak pernah pon dalam sejarah hidup aku sejak aku kenal dunia hiburan Malaysia, aku tertarik dengan nama pelakon yang bertubuh kurus tinggi ini Eman Manan. Kalau tengok drama TV yang ada lakonan dia aku pandang " Alaaaa... dia yang berlakon ke? eemmm" Bukan la kata nak boikot ke kutuk ke.. cuma tak minat sangat la.

Tapi sesejak cerita Jihad Iskandar kat astro prima di tayangkan, aku tetiba terminat pulak. Suka dengan karakter dia yang slow..berdisipin..tegas.. waahhhhhh KELELAKIAN betol aku nengok. Boleh pulak aku rasa minat kat pelakon lagend ni kan.

Dengan badan tegapnya..tinggi... haaiiihhhh memang taste aku tol la kan. Aku ni dah la suka lelaki tinggi ni. Nampak kelelakian dia. 

*Gatal sudah la anak ibu ni.... -Laaarrriiiikkkkkkkk-

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com