"Tak cukup dengan satu aku ni ..." | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, February 7

"Tak cukup dengan satu aku ni ..."

Tak cukup dengan samsung S3 mini. ..pakai lagi hp ZTE. Haaaa... ni hp adik aku. Masa time-time rebate tengah HAVOC Dulu, dia pon nak juga. Alih-alih dia tak pakai pon.  Tinggal gitu je. Hp ni di pas pas kat orang lain.  Datang aku.. . Nampak syok pulak. .aku rembat je la.. ..

Yang HP ZTE ni aku nak Pakai buat update blog Je. Sebab HP aku yang S3 tu dah banyak dah apps yang aku download.  So agak berat dah memory dia.

So bole la aku update blog aku ni Dengan tenang tanpa Ada gangguan. 

*DAh habis post, now publish la Pulak yeee.. ..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com