SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

"Tak cukup dengan satu aku ni ..."

/
0 Comments

Tak cukup dengan samsung S3 mini. ..pakai lagi hp ZTE. Haaaa... ni hp adik aku. Masa time-time rebate tengah HAVOC Dulu, dia pon nak juga. Alih-alih dia tak pakai pon.  Tinggal gitu je. Hp ni di pas pas kat orang lain.  Datang aku.. . Nampak syok pulak. .aku rembat je la.. ..

Yang HP ZTE ni aku nak Pakai buat update blog Je. Sebab HP aku yang S3 tu dah banyak dah apps yang aku download.  So agak berat dah memory dia.

So bole la aku update blog aku ni Dengan tenang tanpa Ada gangguan. 

*DAh habis post, now publish la Pulak yeee.. ..



You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com