First Time update blog sambil baring | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, February 6

First Time update blog sambil baring


Pernah dengar pasal BlogIt tak? Ke aku yang baru first time dengar pasal Apps ni? Hehe tak kisah la baru dengar ke dah lama ke, tapi yang penting aku teruja sangat.

Teruja sebab apa?

Sebab aku tak payah nak update blog cara duduk lagi. Bole update sambil baring. KAU ADO??? Hahaha jakun pulak aku tetiba ni.

Actually aku baru dapat tau yang kita bole update blog pakai handphone.Aku ingat kena buka google and search bagai kan. Lambat la macam tu.

Dah pulak handphone aku ni tak la canggih bebenor kan. Ada masa dia lambat je. Tapi kawan-kawan aku cakap bole download apps dia, aku pon search la. Cari punya cari.... haaa dapat ponnn... tadi ni pon nak download ni je dah berapa kali

ERROR


... Berjanggut gak la aku nk tunggu dari tadi.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com