SYANIE you really inspired me.. so touching! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, January 26

SYANIE you really inspired me.. so touching!

Korang mesti kenal Syanie kan? Pelakon yang bertubuh besar tu (macam aku ni haaa). Tapi aku tengok dia sekarang takdelah besar sangat macam previously since dia ada buat operation dulu tu. Berita yang aku baru tau ni mungkin agak terlewat sikit la dari mereka yang dah tau lebih awal dari aku kan. 

Aku baru tau yang Syanie tu dah bertunang... OMG!!!! Ya Allah..!! this news really make me touching so much! If I am Syanie, I dont know what an impression that I can express to show SYUKUR ke hadrat Illahi. Because who are person like me@Sis Syanie we know what our feel about life. About Love. About Chances. About Perception. And that guy yang hadir dalam hidup Sis Syanie he actually anugerah dari Allah untuk insan bernama Syanie. Jodoh Manusia bukan di tangan manusia Tapi ALLAH penentu segala.

Ok fine! aku dah mula la nak berangan kan. Rasa macam nak bermimpi jejaka mana lah yang sudi menjadi seperti Mr.Nadi Putera tu kan? HHHMMMM.... dream dream dream again la jawabnya. Kalau u all kat luar tu nak tau Gurls like we all ni full package tau. Tembam,comel,bole ganti batal peluk,teddy bear, kalau dah comel macam ni for sure la tentang makan & masak2 ni nohal kan cz we all love FOOD so much! Jangan tanya kenapa ok!

So now nak bermimpi Nadi Putera second la pulak! 



"Jiwa rasa geloraaaaa....kasih pada terunaaaa" krik! krik! krik!


1 comment:

  1. Insyaallah msti ade pnya kmbar nadi putera..hehe hah sirih junjung tu tuk ayu k?haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com