Sejak Kebelakangan ni.... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, January 25

Sejak Kebelakangan ni....

On FB.. Tengok post dari kawan-kawan ...

"Alhamdulillah...sebenarnya die suami saya dah..terima kasih x terhingga kepada semua yg terlibat dlm majlis pernikahan,berinai dan persandingan saya dan suami..terutama family kedua belah pihak..thnx jgk kpd kwn2 dr ske ren,men,dip,degree dan rakan sekerja semua dtg memeriahlan majlis..tq so much for all this."

 Ok kawan-kawan dah Kahwin...

Pastu...yang ni pulak...

Alhamdullilah, my bby girl. Menghargai pengorbanan Norhayati Mt Isa. Terima kasih lahirkn memey kedunia, dan skung merasai nye.

 Ok yang ni dah jadi Mama...

Pastu rajin pulak aku ni nak tengok rancangan RAIKAN CINTA (astro ria) MAHLIGAI CINTA (tv3) dan yang tak sangka pulak dengan diri aku ni melayan pulak rancangan BABY BOO (astro ria)...

"aku bila ek?" krik!krik!krik!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com