FREE ADVERTISEMENT: SHATRIS CATERING (AMPANG, KUALA LUMPUR) | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, January 24

FREE ADVERTISEMENT: SHATRIS CATERING (AMPANG, KUALA LUMPUR)


Tengah bosan-bosan ni aku terasa nak share pulak. Ok! Actually ini BUKAN bisnes aku tapi ini KAWAN aku punya bisnes. Apa salah kita support kawan-kawan kan. So sesiapa yang duduk area ampang boleh cuba Shatris Catering ni. So ini aku ada attach kan sedikit info untuk korang refer : 

Shatris Catering 
Location : Jalan LJ 4, Taman Industri Lembah Jaya 68000 Kuala Lumpur.
Contact : 012-907 3065
Email: shatrienterprise369@yahoo.com

Mengikut dari feedback previous customer, banyak juga la yang beri kata-kata POSITIF. Actually masa cousin aku tunang dulu kitorang sub kan kawan aku punya catering ni la. Dan aku dah rasa masakan makanan nya. Memang memang tip top!!! Bukan sebab kawan aku puji. Tapi memang serious best! 

Masakan yang biasanya customer suka makan AYAM MASAK MERAH & DAGING MASAK KICAP (hehe yang ni menu aku suka). And untuk information korang semua Shatris Catering kerap juga dapat tempahan untuk kakitangan kerajaan. So kalau orang kerajaan kat PUTRAJAYA pon trust mereka conform korang pon akan puas hati. 

Korang nak tempah untuk Wedding, Tunang, Jamuan hari-hari tertentu (raya, chinese new year, deepavali,hari jadi), Kursus Jabatan, dan macam-macam lagi asal melibatkan makanan je korang boleh order. 



Wedding

Chinese New Year

Sambutan Hari Raya

** Gambar Kredit to: FB PAGE SHATRIS CATERING

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com