FREE ADVERTISEMENT: Jom borong di JajaZz FashioniStaR (Kedai Online) | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, January 25

FREE ADVERTISEMENT: Jom borong di JajaZz FashioniStaR (Kedai Online)

JajaZz FahioniStaR
Di terajui oleh: Shafizah
Contact : 017-543 2907





Kedai online dimiliki oleh teman belajar aku dulu. Wahhh teruja betul tengok baju baju yang dia jual. Tak pelik dah sekarang buat jualan online ni. Sekarang customer lebih prefer searching online dulu sebelum jalan alternatif kedua iaitu mencari di kedai-kedai baju yang berhampiran.





Sesiapa pon boleh beli baju-baju yang terjual kat situ. Gemuk ke, kurus ke, ibu mengandung pon tak ketinggalan tau nak ber'fashion'. Jadi wahai pemilik diri yang mungkin berada didalam kategori itu boleh la mencuci mata pluss! membeli belah disana. 

#SelamatBershoppingSakanSemua


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com