Aku Excited ok! be as 'Single Housewife' | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, January 26

Aku Excited ok! be as 'Single Housewife'

Ehem..ehem...ehem...

Macam mana nak mula kan ye? Haa camni.. aku mula kan dari awal awal ye. EEmmm ..

Nama Nor Atikah
26 Tahun (Official pada 13/4/14)
Graduate Uitm Shah Alam Degree in Marketing (Just to mention)

Kerjaya: ??????

Eeemm aku tak keje lagi dan meanwhile happy berkhidmat untuk family. Jaga ibu, jaga adik-adik, jaga kucing-kucing. This call career as SINGLE HOUSEWIFE. Because im not married yet yee...

Information tambahan, aku akan jaga BABY!
Yes! yes! kenapa macam tak percaya ke? Hehehe yup! aku nak jaga BABY pasni.

Belajar Tinggi-tinggi sampai mengah naik tangga at last nak dok umah jaga BABY@ we call as BABY SISTER... oopppss! salah.. BABY SITTER ..ahakks...

NO. I wont regrate it. My sacrifice for may own career is the way for me to get more rewards from ILAHI. And I trust 100% on rezeki ALLAH. Everything that I do now is going smoothly from HE's plan. Aku hanya laksanakan dan menjalan kan perancangan yang DIA dah tetapkan untuk aku. 

And nowwwwww!!! start to learning and searching info as a GOOD baby sitter. Yeaahhh!!!

 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com