Satu Malam Yang Kelam Kabut.... (SERAM) | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, November 1

Satu Malam Yang Kelam Kabut.... (SERAM)

Malam tadi aku tido lewat lepas aku update blog berkenaan Conjuring vs Highland Tower , lepas aku dah siap update aku tertido tanpa aku sedar bila masanya aku tertido.

Tengah lena-lena aku tido pastu macam biasa la bila menggeliat je aku akan terjaga, tup..tup.. aku tengok adik-adik aku semua ada kat dalam bilik. Pelik?! bila pulak diorang tido kat sini?? Asalnya yang dalam bilik aku ada AKU+AMY (adik aku ke 5). Bila terjaga balik semua ada kat sini...

AKU+AMY(adk.no.5)+ IRA (adk.no.6)+NANI(adk bongsu)

Semuanya kerana penangan citer HIGHLAND TOWER yang sangat sangat seram. Hahahahah sekarang ni masing-masing pantang je orang takde, kat sebelah, takde kat bilik ke, takde kat umah ke, kuar jap ke, mesti salah sorang akan tanya

'amy mana ngah?'
'ira mana nani? 
'angah mana bu?'

**Aku rasa untuk beberapa hari je situasi ni akan berlaku, pastu masing-masing akan buat hal masing-masing balik la... **

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com