MOVIE: Hunger Games belum ketemu happy ending lagi | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, November 12

MOVIE: Hunger Games belum ketemu happy ending lagi

Siapa yang pernah layan movie Hunger Games yang pertama mesti tau kan tentang citer ni. Aku nak citer balik pon tak tau nak bagi sinopsis nya macam mana. Tapi melalui rujukan yang aku cari ia mengisahkan :

The Hunger Games are an annual event in which one boy and one girl aged 12–18 from each of the twelve districts surrounding the Capitol are selected by lottery to compete in a televised battle to the death. (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hunger_Games)

Haaa.... tu la sinopsis dari source yang aku amik. Apa guna ada information kat dalam internet kalau tak di gunakan kan? Ye dak? Tapi tadi masa aku tengah search pasal movie ni rupa rupanya ada sambungan citer tu. Movie kedua dia THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE. Excited gak aku nak tengok sambungan dia ni. 

Korang jangan harap aku untuk cakap lebih lebih pulak pasal citer sambungan dia sebab aku pon tak tengok lagi citer dia cam ne. Tapi tengok trailer dia macam seronok pulak. 



*Visit site untuk tahu lebih lanjut*

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com