Lelaki berusia 30 dan ke atas... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, November 7

Lelaki berusia 30 dan ke atas...

"Assalamualaikum... hai nama saya ABC.."
"salam perkenalanan ye"
"Awak tak kisah ke kawan dengan saya?"
"Yela saya dah tua dari awak, awak muda lagi.. takpe ke kawan dengan saya?"

OK! Mesti korang tertanya macam mana aku boleh hafal dialog Lelaki yang berumur ni style mesejnya macam tu. Betul tak? Aku percaya ramai yang akan fikir aku ni 'Kaki melayan, Gatai gak minah niii, Ada hati gak ko kan mesej dengan laki berumur' BLA...BLA...BLA..&...BLA....

 Gambar sekadar hiasan.

Terpaksa ambil gambar Adi Putra sebagai sample untuk lelaki 30an ke atas.
*Kalau begini lah muka lelaki yang aku kenal, lebih dari kawan dah aku buat*

Apa apa pon jawapan dan persepsi aku tolak tepi je. Sebab aku tak buat salah apa-apa pon. Aku berkawan semua through phone ONLY. Aku pon tak berani nak amik risk jumpa and as usual aku pon kena fikirkan bahaya yang tak terjangka. Actually secara jujurnya aku memang pernah berkawan dengan lelaki berumur ni since aku belaja diploma.

"Pelik ke kalau PEREMPUAN muda berkawan (NOT MENTION FOR SERIOUS RELATIONSHIP yee...) dengan lelaki berumur?" . Akan di anggap jahat ke?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com