Kenapa dengan NetworkedBlogs ni. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, November 8

Kenapa dengan NetworkedBlogs ni.


"Ok! siap dah entri ni... space cantik... scroll dulu atas bawah atas bawah buat review sikit."

"Dah nice! ok Publish"
|
|
|
|
|
Cepat cepat tengok kat FB ada tak post entri aku tu publish. Aik! awat la tak kuar kuar lagi ni.. Dah tu terus je check kat setting NetworkedBlog tu. Ok takde masalah. Semua ok je.. tetiba je tak boleh ni...

Alaaaaaaa... awat hang buat masalah ni apps... kau tau kan kau je la sumber aku nak AUTO PUBLISH entri aku kat FB nak bagi orang datang baca. (tak kesah la ada reader ke tak janji biaq orang nampak entri aku tu)

Masa tengah dok try nak buat Quick Publish, dia keluar menatang ni..

 Nor Atikah Norbaki: Syndication error of type 'other'. Facebook error. type = u'OAuthException', message = u'(#1500) The url you supplied is invalid'

Apa ni? korang semua tahu tak? haaaiiiihhhh pening la dok fikir masalah ni. 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com