Kalaulah Kisah Cinta seperti Iklan Fair & Lovely | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, November 6

Kalaulah Kisah Cinta seperti Iklan Fair & Lovely

Lagu : 'Aku Cinta Padamu..... Aku Merindukan mu..'

'Sudikah awak menjadi permaisuri hidup ku?'

Indah nya kalau kisah seperti Fair&Lovely... Maknanya pakai cleanser ni semua akan jadi indah la kan? Heheh berangan sudah aku sekarang...


**Ada tak yang nak buat macam ni kat aku?**

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com