SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Hari Sabtu....

/
0 Comments
Perbicaraan malam semalam dengan Ibu & Amy,

Aku : "Eh nak tak esok kita pegi main badminton?"
Amy: "Elehhhh bole ke bangun pagi sok!"
Aku: "Eh bole yeeee... eok kita main la kat padang sebelah tu pon kalau takde anjing la..."

As usual memang kat kawasan padang area umah aku ni tempat lepak anjing anjing gak. So untuk kitorang yang agak penakut dengan anjing ni memang kitorang agak kisah kan lah benda benda cam tu kan.. Bukan apa keselamatan....... =)

Perbincangan tetap di teruskan....

" bla...bla..bla.. bla......"

Pagi tadi......

Huuuaaaarrrhhhhggggg!!! (menguap besor mulut aku...)

Sedar sedar tengok jam.... 9.55 pagiiii....
Hhhhhmmm tak menjadi apa lah planning aku ni... terlajak tido.... Adik aku pon dah merayap kemana dengan kawan , Ibu aku dok mengait kat dalam bilik dan aku baru sedar dari terbongkang... (Honestly, aku tertinggal subuh lagi..... )

Dah tu... bangun terus mandi dan buat kerja macam biasa.... All Plan Fail!

*sekian*




You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com