SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Baru aku perasan ada 'Page' tu kat Facebook..

/
0 Comments
Fuhhhhhhh!! lengoh pinggang aku ni dok membongkok tengok laptop kat bawah paras perut ni. Dengan perut besar nya pastu tengok screen lama-lama mau mengah gak la perut ni. Nasib aku menyandar kat bantal ni. Agak-agak dah sakit pinggang dengan belakang aku ni, aku nyandar je la kat bantal ni...

Aaahhhhh.....! mau lebih tiga (3) kali gak la aku sandar bangun sandar and bangun balik. Ni haaaa aku dok membetulkan NetworkedBlogs aku ni. Apa benda menatang ni korang bole search kat google. Takde benda ni memang tak hidup la blog aku. Sebab dengan tu je setiap post atau entri aku yang baru bole 'AUTO' post kat page FB aku nanti. So tadi ada masalah dengan URL blog aku kot, so aku kena remove and registered balik blog aku. So it DONE already.

Ok apa yang aku kecoh kecoh pasal 'Page' kat facebook tu sampai kena ada tanda '' ni lagi kan? Nampak tak macam important gitu. Semalam aku dok belek belek la Fb, and as usual kalau tengok Fb kena la tengok post yang kawan kawan tampal kat wall tu kan. And dari post kawan aku tampal tu aku tertarik dengan page CARI JODOH MALAYSIA 

OK! Find! aku agak quit interested juga la dengan kewujudan page tersebut. Dalam otak sekarang dah macam nak try gak join page tu untuk cari jodoh. (takut tak laku je kat dalam tu nanti) 
Dari review yang aku dah tengok agak menjadi gak page tu dalam membantu mereka mereka yang nak cari pasangan untuk berumahtangga. 

AMARAN! PAGE TERSEBUT HANYA UNTUK MEREKA BENAR-BENAR UNTUK MENCARI PASANGAN SAHAJA.! 

Bukan untuk test market bagai ye. Kalau dilihat dari testimoni mereka yang dah join (haaaa ingat product je ke ada testimoni, ini pon boleh tahan hot gak resultnya ya) memang ada positif feedback.
 Jom Cuba Nak! =P

**JODOH itu memang ditangan ALLAH, Tapi ALLAH tak menghalang hamba dia berusaha mencari asalkan mengikut cara yang betul. **


You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com