SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Adik tanya pasal ekor kucing?

/
0 Comments
Sedang syok melayan movie Thor kat channel 411 HBO dengan duduk bersandar selepas makan kuew teaw goreng yang aku masak tadi, adik tiba-tiba tanya aku ;

"angah kenapa kucing suka gerak kan ekor dia?"

 Dengan dahi berkerut, mata terkebil-kebil untuk memikirkan jawapan.. Aku pon jawab ;

"Sebab ekor tu penting untuk dia" dalam otak aku, teringat pulak sebelum ni kawan kat FB pernah share pasal ekor kucing ni. 

Adik tanya lagi "Habis dia gerak kan cam ni tu kenapa?". Masa tu kucing aku tengah baring & tido tapi ekor dia bergerak-gerak, korang dapat bayangkan? Haaa tu la dia tanya aku kenapa, pastu aku jawab,
"Yang tu dia cakap ko jangan kacau dia, sebab dia nak tido!" Hehehe past malas nak layan soalan adik.

Terus aku ke bilik and google sign ekor kucing bergerak ni, tu yang terus jadi topik post ni. =)


*Answer for I DONT KNOW is LEARN!* 
apa jenis falsafah lah aku pakai ni... layannnn je....


You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com