Raya! Raya! Raya!..... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, October 15

Raya! Raya! Raya!.....


Salam semua...  dah bangun ke belum semua ni. Amboi ada yang terbongkang nampak! haaa bagi lelaki cepat cepat siap! pegi solat sunat dan takbir raya kat masjid tu. Yang perempuan pegi la tolong mak@ibu kat dapur panaskan lauk atau sediakan juadah makan pagi ni. Ika kat umah ni ibu dok tengah nak masak kuah lodeh faveret ika tu. Nyam Nyam! x sabar nak makan. 

So secara rngkasnya ika nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua muslimin dan muslimah. Hayatilah makna pengorbanan sebenar-benarnya dalam hidup kita. Emmm touching la pulak. Sebab ika teringat sepanjang hidup ni apa pengorbanan yang ika pernah buat untuk ika selalu kenangkan. ='(No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com