Done Review! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, October 30

Done Review!

" Duit den bertingket!..tingket!..."

Ok tu lagu yang aku tengah dengar sekarang kat Radio Era. Jujur nya aku memang tak berapa suka dengar lagu ni sebab aku rasa lagu entah apa-apa je. Macam mana boleh masuk dalam industri muzik pon aku tak tau. Dan yang aku pelik boleh pulak radio kat Malaysia ni masuk kan lagu-lagu cam tu.

Ooooppppsss!! Terlebih sudah!

Ok udah! bukan tentang lagu tu yang aku nak cerita kat sini. Haahaha bagus punya perangai! belum habis cerita kat dalam entri ni dah pandai complaint orang lain kan. Bagus sangat tabiat kau ni kan ika. Ingat bukan semua orang perfect! 

OK! Again aku mengarut lagi.

Actually malam ni aku nak bagi tau kat korang semua yang aku nak mula berblog balik. Eeemm bukan blogger tegar... Tapii... kerap berblog laaa... takde pon macam nak buat Daily blog balik... Eh! bukan sama ke dengan ayat Blogger tegar tadi? Ek? sama ye? Aaaa apa-apa jela... tapi lebih kurang tu la maksud aku.

So... IM DONE buat review atau Jalan-jalan ziarah blog orang yang talk santai-santai kan. (satu je pon blog aku tengok tadi) Nak cari Ilham lebih sikit dan teknik-teknik blog santai tapi banyak reader. Tapi aku rasa better jangan terlalu focus untuk dapatkan reader. Perkara yang aku kena improve adalah content dan kesantaian @ kesimplean penyampaian aku tu. Jadi automatik reader akan datang. 

Ok tu je yang aku nak bagi tau. Jumpa esok.. bye bye. =)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com