Aku nak cer sikit nie.. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, October 31

Aku nak cer sikit nie..

Assalamualaikum semua...

Waktu petang-petang ni yang agak nyaman selepas hujan berhenti memang bagi mood kat ika nak bercerita. Cerita apa? ok ianya bukan lah citer hot sangat tapi citer tentang ika sekarang tengah bosan bosan sejak berhenti kerja dari dua (2) minggu lepas. Dan sekarang ni ika kira fully suri rumah yang belum official lagi. Tapi nanti dah dapat panggilan kerja ika akan kerja. Takdenya nak 24/7 nak duduk rumah.

Untuk first 2 weeks maybe happy sebab tak payah bangun awal, tak payah kelam kabut, tak payah pening nak cari baju kerja, tak payah pening dok pikir duit makan bla..bla..blaa dan bla... tapi dah lama-lama dok umah sangat la eeerrrrrr.... buntu kepala ika di buat.

So bila dah ada masa banyak ni mula la ika menggunakan masa ni nak belek buku, belek information atau senang kata gunakan masa sebaik mungkin. buat benda yang berfaedah... (KATANYAAAAA) ...

AND now masih menunggu panggilan kerja dari kawan dengan harapan cepatla panggilan kerja tu.. sebab poket ika dah kosong ni.. check duit dalam bank... alahaiiiii RM35++ JE.... apa nak di banggakan kalau ada bank takde duit kan.. keinginan hati nak kan barangan baru dah mula tinggi tapi money cash nye ellleeekkkk!!

**KERJA OOOHH KERJA CEPAT LA DATANG KEPADA KU....!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com