5 Bulan HILANG!! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, September 9

5 Bulan HILANG!!

Assalamualaikum,

Lepas 5 Bulan aku masih lagi tau macam mana nak create post baru dalam blog. Ok! so nice sebab fikiran aku masih lagi berfungsi untuk mengingatkan setiap ilmu dalam blog ni. Nothing nak story cuma kena restart balik je sebab dah lama tinggalkan blog kan. Kehidupan aku sekarang sangat jauh berbeza. Bangun pagi, tengahari, petang, malam otak hanya fikir kerja,kerja,kerja dan kerja.

Tak ada benda lain yang aku bole fikir. Apa yang aku lalui sekarang semua perasaan ada. Nak happy, nak sedih, nak sebak, nak nangis, blur blur, and macam2 la ada. Rasa macam nak kembali aktif la dalam kehidupan berblog ni. So kena start dari mula la kan?

byeeee.....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com