DERMAGIC SIMPLYSITI: seriously awesome!!!! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, March 1

DERMAGIC SIMPLYSITI: seriously awesome!!!!


Assalamualaikum dan selamat malam,

As usual, ika kalau sampai tengah malam mood-mood nak menaip dan idea yang lintang pukang ni baru la nak menjelma so that why la ika baru menulis sekarang. Sambil tangan menaip dan telinga mendengar dialog cerita CAPTEN AMERICA dan mata memandang screen laptop ni dan sedaya upaya memfokuskan kepada penulisan yang tak seberapa ini kan.

Topik perbualan maya kali ini ika nak berborak tentang produk baru yang Simplysiti keluarkan sekarang. DERMAGIC. Dan jujurnya memang memberi sesuatu yang magic dan menakjubkan bila memakainya. Actually ika tak tau sangat function produk ni. (Boleeeeee, beli tapi xtau function sebenarkan) Tapi baru 3 hari pakai ika dapat rasa something kat muka ni.

Kulit muka ika nampak sekata dan bersihnya sangat luar biasa. Sebagai seorang Fan yang sangat Fanatikkkkk! terhadap SITI NURHALIZA dan perasaan yang selalu ingin cantik seperti dia memang mendorong ika membeli produk yang dia keluarkan. (bUt, tak semua ika beli sebab mahal and sikit la... beli yang mana mampu je....chhooyyyyy!)

Actually produk DERMAGIC ni dia ada barang pelengkap yang lain selain krim kat atas tu. Dia ada cleanser, serum dan macam-macam lagi. So kalau u all beli barang yang lengkap maybe kesannye lebih dari apa yang ika dapatla. So di sebabkan ika hanya beli krim itu sahaja, ika hanya dapat effect kulit muka licin dan sekata saja la. So untuk dapat kesan menarik, beli je la 1 set DERMAGIC tu.

Ok Gurls! muka belum layak untuk dijadikan sebagai testimoni berjaya tapi nak juga tepek kat sini. Amacam boleh gantikan TokTi tak untuk produk yang akan datang. (berangannnn la kauuu!)


XOXO~

2 comments:

  1. Salam..dah pakai dermagic ni setaun lebih..alhamdulillah serasi..b4 dis pakai ST hancus muke...simplisity la tlg recover balik.. ^_^ skang dri pncuci muke,toner,krim malam,set dermagic,bedak,blusher,eyeliner etc sume pon simpisity..heee

    ReplyDelete
  2. Salam..dah pakai dermagic ni setaun lebih..alhamdulillah serasi..b4 dis pakai ST hancus muke...simplisity la tlg recover balik.. ^_^ skang dri pncuci muke,toner,krim malam,set dermagic,bedak,blusher,eyeliner etc sume pon simpisity..heee

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com