UPDATE UPDATE DAN UPDATE!!! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, January 6

UPDATE UPDATE DAN UPDATE!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,

Dah dekat seminggu juga sebenarnya ika berada di hostel 7Eleven sekyen 3 Shah Alam ni. Walaupon dalam masa yang sama hati dan feeling semua berada di rumah dan adakalanya macam melayang layang je di buatnya. 

Yes!!!! Im here....!!! di seksyen 3 shah alam..

Nasib balik cuti hari Jumaat tu sempat amik laptop and broadband ni. Kalau tak mati kutu la ika kat sini. So bila dah bawa barang sendiri ni bole la feel macam dok kat umah kan. 

Kawan kawan??

eemmm no komen la. Setakat ni biasa biasa je. boleh masuk kepala. and belum ada apa2 problem lagi. 
Makan kat sini jarang la nak beli.Maybe sebab baru lagi kan. Tapi xtau la sok lusa dah lama menetap banyak beli dari masak sendiri ke... sape tau kan?

Tentang kerja?

eemmmm....next time akan update lagi bagi tau ye. Now nak kena siap nak pegi kerja.=)

XOXO =)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com