Pengalaman aku. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, January 7

Pengalaman aku.

Assalamualaikum semua,

Sempat untuk hupdate post sebelum ika start kerja kejap lagi.

SERIOUSLY! ika tak pernah terpikir sebelum ni untuk berada dan mencipta pengalaman kerja di 7ELEVEN. Ok I know itu bukan suatu benda yang bole buat orang lain semua nak terkejut kan. But for me ini adalah kejutan yang paling besar dalam hidup ika selama 25 tahun membesar dan ika CABAR diri ika untuk bekerja di kedai yang beroperasi 24 JAM tanpa henti ini.

Nak kata apa? tak tau nak explain macam mana. Sebab ika sekarang masih lagi dalam mood memerhati, menilai, belajar dan terus belajar. And honestly untuk start stage sebagai pekerja 7ELEVEN adalah salah satu langkah ika untuk  mengajar diri untuk " JANGAN TERUS NAK BERADA DI ATAS KALAU TAK TAHU BUAT KERJA BAWAHAN"

Thah the real situation pada mereka mereka yang nak kerja dan mencipta kerjaya bersama 7ELEVEN.

Ok! sampai sini celoteh pendek ika. Now nak mandi nak siap g keje kol 7-7 pagi esok.

XOXO =)

1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com