Hampir ke minggu ke 3 menjadi seorang pekerja full time. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, January 21

Hampir ke minggu ke 3 menjadi seorang pekerja full time.

Assalamualaikum semua,

Petang ni sangat sejuk sebab hujan sangat lebat.
Bila dah hujan lebat mata pon mula menjadi berat.
Bila mata dah berat mula la rasa tak larat.
Nakkkk Tidoooo...

TETAPI.......

Sebelum nak feel tido tu saja nak bagi tau yang dah nak hampir 3 minggu ika bekerja kat 7Eleven Shah Alam seksyen 3 ni. Waahhh siap mention tempat tau. So senang senang datang la ke 7Eleven saya ye. Moh sama sama tingkatkan sale 7Eleven kami ini. =)

**Gaji belum masuk lagi, Boss bila nak bagi gaji.... dah sengkek ni....
**Nak kena bayar kat kakak RM150 cz share bayar bil letrik umah. (OOhhhh jangan kedekut ika..itu nama nya tanggungjawab)
**Nak pasang P1 kat rumah
**Nak belajar driving
**Nak beli baju, seluar, tudung, bla bla bla.....
**Simpan duit untuk KAHWIN ( oooppss!! nampak gatal kan? =P)

p/s: Cik Atikah, anda belum laksanakan hutang PTPTN lagi.

XOXO

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com