MUM!!!! kaki DADDY dah goyang dah ni.... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, December 26

MUM!!!! kaki DADDY dah goyang dah ni....

Itu la tanda tanda yang tak dapat di ramalkan ketika diri di selubungi cuak dan neves yang takkan di jangka. Im sorry sayang.... I have to tell u before u yang mati terkejut bila my ibu soh masuk jumpa dia kan...bila ika sekali rasa cuak untuk jumpa kan dia dengan ibu bersama mata mata yang lain, ika pulak di soalnya balik..

KAU pulak cuak ni pehal? Doohhh pulak ibu tanya ika cam tu.. mau tak cuak nya... nanti ibu tanya bukan bukan ke kat dia nanti cam ne... Dah tu ibu jawab xde nya ibu nak tanya bukan bukan..

Ok saat tu dah cool sikit... eeemmm tunggu punya tunggu.. tunggu lagi dan tunggu... masih menunggu... mana pulak la bayang nya si CINTA tak muncul muncul ni. Ibu asyik dok tanya dari tadi ni mana la dia tak sampai sampai kan. Dia saja nak datang lambat ke? Dah pulak berperasangka si ibu ni.. 

Ika pon call la si CINTA ni... sayang kat ne? lambat lagi ke? 
Daddy ada kat area PJ ni... eeemmm nak drive pun macam malas je... (haaaa takut ye sayang...)
ala sayang xde apa la... ibu just nak jumpa sayang and nak U minta permission dia nak bawa mum keluar.. tu je..

beberapa minit kemudian.... "Angahhhhh... tu haaaa Bashir dah sampai kot... terhendap hendap je dia kat luar tu" ika dengan berlagak relaks plus takut teru kuar pegi dekat si CINTA.
Mum pegi mana daddy call banyak kali tak jawab jawab. Mum kat dapur la sayang.. dah la jom masuk jumpa ibu... ala mummmm.... suh la ibu kuar dad tak nak masuk... mum tunggu la dad kat depan tu je.. Yeee... mum tunggu U...

ika pon berlalu dan masuk umah nak amik beg tangan and masa tu la si CINTA masuk dan jumpa dengan ibu , makcik, nenek dan pakcik ika. heheheh ika dah cakap dah kat dia kalau tak tau nak cakap melayu speaking english je la.. ibu bole layan je cakap BI ni.. so tu yang dua dua cakap english tu...

Terdengar pakcik plak cakap.."sok cakap inggeris jela dengan anak anak" hampehhh la kalo ika yang nak cakap berhabuk kan... dia bole la... ika sikit sikit je...

SEKIAN,

NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI

XOXO_IKA

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com