Bila sang CINTA berjumpa Bonda si BUNGA | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, December 26

Bila sang CINTA berjumpa Bonda si BUNGA

Bunga itu AKU,
Cinta itu DIA,
Siapa DIA.. dia adalah yang seorang yang berjantina lelaki dan memiliki hati untuk mencintai aku. Waahhhh kalah story citer ISTANBUL AKU DATANG... tapi ika PAKISTAN AKU DATANG punya version lahhh.. heeee....


Ok let's story la cikit.... acane si CINTA boleh jumpa si Bonda BUNGA... last Saturday hari tu ika ada date line dengan MR.RIGHT.. Dia willing nak amik ika kat rumah so bagai kan orang mengantuk di sorongkan bantal la kan.. Then tiba tiba si Bonda panggil ika kat dapur...

"angah nanti kalau Bashir dah sampai suh dia masuk and minta permission kat ibu untuk bawa angah keluar!"

OMG!!!!! Apa yang ika dengar ni bukan mengarut atau pon drama pendek ok! ia nya kenyataan dan realiti bukan lagi fantasi!!! apa aku nak buat ni?? Nebes datang bertalu talu bagai hujan lebat yang di iringi petir dan puting beliung!!! MAUT... NAHAS kau angahhhhhh!!!


**ApaberlakupadasangCINTAketikaberjumpasiBondaBUNGA?? sambungan sebentar lagi ye..=P





No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com