SYARAT-SYARAT TEMUDUGA TERBUKA ARTIS BUDAYA DI ISTANA BUDAYA BUAT AKU "KHECEWA" | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, October 2

SYARAT-SYARAT TEMUDUGA TERBUKA ARTIS BUDAYA DI ISTANA BUDAYA BUAT AKU "KHECEWA"

NAK MERAJUK!!!! NAK SANGAT MERAJUK SEKARANG!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua buat sahabat Ika yang COMEL,

Emmmm... tak bermaya je nak taip entri. Tak bersemangat je rasa nya nak angkat jari jemari untuk menaip ayat seterusnya. Tapi ika gagahkan jua dengan perasaan yang hambar... sediihhhh.. sob sob sob!!!

Actually tak la sedih sangat pon ( drama je lebih dohhh ) and nak touching mouching dengan orang Istana Budaya pon  tak sangat la... masih boleh senyum lagi tau.. (ngeeee!!) Tapi tadi lepas nampak je advertisement TEMUDUGA TERBUKA dari Istana Budaya memang dah excited tahap tinggi bukit dah ni... 


Apa lagi memang tak minit lah kan nak tunggu... terus je ika buka link Istana Budaya tu... Dah happy sambil senyum + berangan jadi artis ni tup tup tup !

Syarat ke 4 dan 5 buat ika ter "HENTI !" segala niat di hati :

iv .Mempunyai rupa paras yang menawan dan badan yang ramping. 
 v . Ketinggian 165 cm dan berat 52 kg bagi WANITA, 170 cm dan berat 61 kg bagi LELAKI.

Baru nak rasa impian jadi kenyataan.. tapi terpaksa la duduk berangan lagi sekali sebab tak dapat jadi "ARTIS" waaaaaaaa!!!!!

** Kalau takde syarat-syarat tu agak-agak ika boleh tak di terima di mata dunia dengan bakat yang ika ada ni.. (ok tak statement ni =P )

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com