ADAKAH AKU JUGA MENGIKUT JEJAK BEN ASHAARI | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, October 3

ADAKAH AKU JUGA MENGIKUT JEJAK BEN ASHAARI

Seronok je ika tengok blog BEN ASHAARI ni.

AMARAN KERAS!

*Entry ini tiada berunsur bodek, cari publisiti, tumpang glamour atau seangkatan dengan nya. 

Assalamualaikum semua sahabat ika yang di kasihi sekalian,

wahh!! greeting yang sangat teratur dan tertib gitu... Title entry ni dah 2 hari setengah gak dia duduk dalam box draft.. mana tak nya nak buat di waktu siang hari tetiba pulak di banjiri dengan kerja yang agak banyak. Yela kalau niat nak buat entry time kerja memang kena dahulu kan kerja nya dulu la kan. Nanti boss kata curi tulang pulak. So ika kena la siapkan kerja dulu.

Pastu niat hati nak sambung time balik umah lepas waktu kerja
"eeemm takpelah! aku sambung kat umah je la buat entry ni. Title dah save and idea dah ada dalam otak so bole la proceed terus malam ni nak buat entry baru"

Tup tup! baru je search blogspot and sementara tunggu loading page, ika pon terus di buai mimpi

"zzzZZZ" 

Tido daaa jawabnya....

So hari ni la ika berkesempatan nak sambung entry ni. Ni pon ika baru je pas settel kan surat, fotostat, stapler latihan semua... maklum la kerja kerani sekolah ni, ni je la keje daily ika. Kalo takde kerja melanguk je la ika kat depan PC ni dok ngadap FB tak pon blog =)

Apa lah yang seronok sangat ika cakap pasal nak abang BEN kita tu kan. Actually ika bukan lah follower tegar yang always nak ikut perkembangan blog abang BEN (seriously) . Tapi sebab ika ada FB abang BEN ni so bila dia buat post baru sure la kan blog dia akan appear kat wall ika.

Dan apa yang buat ika rasa tertarik dengan post abang BEN kali ini adalah kerana post dia sekarang lebih kepada "anak" dia si Qhaliff tu.... and ika juga dapat rasakan betapa sayang nya dia pada si kecil tu. Kalau anak dia ni dah besar.. semua benda yang anak dia buat start dari story wife die pregnant, si Qhaliff di lahirkan dan hingga sekarang semua dia boleh godek dalam blog ayah dia.

Bayangkan la kalau story kita masa kita kecik2 kita nampak jalan cerita nya, mesti menarik kan untuk di baca...

JADI......

Ianya telah membuat kan ika jadikan teknik ini sebagai inspirasi ika bila ika nak jadi MAMA nanti... seronok... at least kalau ika dah tutup mata, anak ika boleh jadikan story tu satu kenangan indah buat hidup dia...

** Akhirnya... siap juga entry tertangguh ni =P

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com