Selamat Pagi Sunshine! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, September 19

Selamat Pagi Sunshine!


Assalam dan selamat pagi sahabat Ika semua atau nama singkatan ika "ItNas"..

Seronok kan kalau kita dapat menghayati pemandangan matahari yang macam ni. Rasa tenang sangat sangat. Even kita tengok matahari ni dalam gambar je tapi terasa betul ketenangan nya. Itulah Kekuasaan Allah yang maha Esa. CiptaaNya sangat la bahagia dan menyentuh hati walaupon kita tatap melalui sebuah gambar sahaja.

Dan sangat la sesuai bila kita gelarkan dia sebagai "Sunshine" .. nama pon dah agak agak sweet je kan? Boleh tak ika nak tengok matahari kat luar sekarang? =)


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com