SELAMAT BERTUNANG AWAK! | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, September 18

SELAMAT BERTUNANG AWAK!


Assalam dan selamat pagi semua,

Tak pernah pernah nak update post kali ini ika memang sangat sangat la free nak update cause hari ni ika MULA kerja sementara as kerani kat SEKOLAH AGAMA BATU BELAH KLANG. so seperti yang telah diberitahu kepada ika tadi oleh orang yang bertanggungjawab "merekomenkan" ika position sementara ini  kak miza  untuk awal awal bulan ni katanya kerja tak la banyak sangat. Hanya rekod kedatangan pelajar, jawab call, cop pengesahan pelajar (kalau adalah), rekod jualan buku tulis and bla bla bla bla.... so ini la tugas tugas as akak kerani di sekolah ini.. 

Ok kita kembali kepada tajuk entri  la ye.. SELAMAT BERTUNANG AWAK.!

entri ni khas buat cuzen saya yang gila dan kadang kadang mengundang perasaan nak lempang! je muka dia tu =P so ini khas buat kamu. :

" Nokkk... tak sangka la ekau dah tunang kan... (tunang je ponnn... aahhhaaaa) macam nak caya dengan tak je aku dengan ko ni... yela kita kecik sama sama (eh! jap angah kecik ke dulu ek?) besar sama sama.. pastu lepaking, gila king! bengong king!, ngarut king! dan macam macam king! la kita dah buat sama sama... tapi now macam dah sampai masanya awak dengan tumbesaran yang seterusnya kan?? tapi lepas ni mesti tak bole bla kan... ko mesti dah macam feeling mak mak je.. hahahha no gila gila any more!.. sat lagi cara cakap pon macam dah berubah ke ape ke kan... hahahhaha macam mana la ko nnt kan sya... tetiba dah mcm gaya gaya ibu n alang je... hahhahaha! so.... sebelum ekau bertukar status... ekau ada masa 1 tahun aje lagi nak enjoy jimba jimbo dengan aku... haaa jangan lupa banje makan, banje karok, banje lepak, banje beg, banje kasut + banje SD11.... heheheh... pas ni aku dah tak boleh nak kecah kan duit kau sehabis habisnya... so ini la masa yang ada utk buat semua itu.. heeee jangan marah naaa... ok la! aku dah xde idea nak carut lagi... sooo... IM HAPPY FOR YOU... "

**Habis dahhhhh**

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com