SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Kuang ajar kau Google!!

/
0 Comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua ..

Ok ika tengah boring sangat sangat. Tak tau nak buat apa cause hari ni agak free sikit la sebab minggu PSRA (Exam selepas UPSR bagi sekolah agama) dah nak mula. So most guru guru yang terlibat dok siapkan kerja kerja persiapan terakhir. Plusssss.. My MR Big boss pon takde cause dia pon kena jadi pengawas peperiksaan jadi bayangkan la keadaan ika waktu ni. Nampak benor muka free nye kan... Jadi nak penuhkan masa yang terbuang ni berblog la jawabnya kan..

TETAPI!!!!!!!!

Buka je Blogspot tau tau dah bertukar gini.... aaaaaaaaaaahhhhhhh tak suka laaaaaa!!!
Dah si Google ni dok gatai gatai la tukar ika punya Dashboard Blogspot jadi gini.... hhhuuuuu letihh la...Before ni dah pernah try dah tapi stop la guna tukor terus yang version lama tu... and previous ni pon si google ni dah dok remind dah yang dia ni akan tukar ika punya ni jadi yang latest.. dan sekarang dia benar benar menunaikan kata katanya... 

** Pening dah la nak belajar yang version baru ni... letihhh nak study balik blogspot ni... elok elok dah pandai jadi "heng" jap! huuuuu!




You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com