Duduk dan searching je la.. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, September 26

Duduk dan searching je la..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua sahabat ika,

Sebelum beberapa minit tiba masa untuk ika pulang dari kerja ni, ika nak habiskan masa kejap dengan blog kesayangan ika ni. Takpelah kalau takde reader yang setia pon macam blog blog femes yang lain ika tetap akan setia mengupdate selagi ika masih bernafas di bumi Allah S.W.T kan? Takkan la kerana kita tak dikenali macam blogger yang lain kita nak give up kan? paling koman pon semalas malas dan tak popular ni pon ika mampu gak menghasilkan sebanyak 502 post! Haaa.. banyak la tu kan dari mereka yang x buat lansung post tu? =)

Selama seminggu lebih ika bekerja di Sekolah Agama Batu Belah Klang ni aktiviti ika sampai je kol 8 pagi tu, punch card , then ika akan siapkan kerja kerja yang mana ika perlu buat dan lepas tu dok layan ternet je la. Selain daripada ika 'melayan' FACEBOOK.COM secara kerap kerapan itu, heee so ika gunakan internet YES 4G ni sebaik mungkin dengan searching job kat Mudah.Com .

Yela sekarang ini ika hanya kerja sementara kat sekolah ni sebagai kerani. Bukan nya ika tak nak bersyukur dengan peluang kerja yang ika dapat sekarang cuma ika nak juga satu jawatan dan tempat secara tetap buat ika. Untuk position sekarang ni ika akan gunakan masa yang ika ada ni untuk dapatkan pengalaman sebaik mungkin. Supaya ika takdelah kosong dari segi pengalaman yang ika dapat kat sini.

**Kerja kat sini yang bestnya bila dapat kenal seorang guru secara personal. Masa jadi murid dulu mesti ika akan takut dengan mana-mana guru yang dikenali sebagai seorang yang garang. Tapi behind of the real person.. sape boleh tau dia seorang yang baik kan? =)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com