SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

BALASAN SI PEROGOL! (18sx)

/
0 Comments
PERHATIAN!!!

JANGAN GELABAH! JANGAN TERKEJUT! JANGAN TERNGANGA!!

Tutup mulut tu, kang tak pasal pasal ada yang mati tertelan lalat pulak. Dah kecoh satu paper esok ada yang mati ternganga kan..heee.. Ok! Itu adalah satu amaran buat lelaki lelaki yang di luar sana yang gemar buat @#$%^ perkara tak senonoh dengan  wanita wanita di BRAZIL!! "BRAZIL??" ok ika tau statement macam dah luar dari kawasan cerita nya kan, heeee dan ika tau semua akan rasa ika sangat mengarut sekarang.

Dan kejadian ini tak berlaku kat MALAYSIA lagi... sebab kita rakyat malaysia masih sayangkan abang abang polis kat luar tu... kalau kita suka suka hati tangkap dan jahanamkan si perogol durjana yang ada kat malaysia kang, abang abang ni dok makan gaji buta pulak. Yela dah kalau semua nya kita yang tangkap penjenayah tu kan. So apa apa pon kita kena bagi abang polis ni keje gak la kan =P baru la boleh jadi polis contoh kan kan kan.

DAN... untuk cerita ini ika tak nak post kat blog ika ni.. kang kotot pulak jadinya. Nanti orang dok  pikir lain pasal blog ika ni. So untuk cerita selanjutnya boleh ke page My Tabloid 




You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com