SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

SELAMAT KEMBALI KE DUNIA BLOG : PELANCARAN OFFICIAL LOGO

/
0 Comments
AWAS!!!!!!

Ucapan ini bukan untuk anda, tetapi ianya di tujukan khas buat owner blog ini CIK NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI , I/C NUM: 880413-10-....... ( heeee cari la sendiri.... ).

Dengan rasminya pada malam ini, Jam di laptop menunjukkan 10.32 PM, yang bertarikh 27/8/2012, Ika dengan senang hati ingin melancarkan OFFICIAL LOGO blog ika. Simple dan menepati citarasa ika yang cuba ika tonjolkan kepada semua yang melihat. 

Di mana saat ika mereka/design logo ini , ika hanya mahu ianya kelihatan simple dan cantik serta ada ciri-ciri keperempuanan di situ. Walau mungkin ianya tidak la sehebat mereka yang lagi arif menggunakan adopt photoshop, dan ika hanya bergantung dengan menggunakan application PAINT yang ada dalam laptop ini.

Sebagai tanda ika mengharapkan sokongan anda semua untuk sentiasa mengingati ika dalam dunia blog ini, (MOOD sangat meray sokogan anda semua... sob sob sob) ... anda semua boleh amik LOGO BLOG ika yang ada di sebelah kanan blog.. dengan cara :

1) Right clik and copy image location dan copy sekali URL blog ika supaya bila click logo tu ia akan directly ke blog ika.. =)

2) Tinggalkan comment di blog ika dan ika akan follow anda semua =)

** Itu saja... agak agak ada tak yang sudi nak SOKONG ni? =/


You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com