Pengalaman menjadi MAK ANDAM sambilan kata lain ialah UNOFFICIAL CAREER. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, August 27

Pengalaman menjadi MAK ANDAM sambilan kata lain ialah UNOFFICIAL CAREER.

Tak pernah termimpi dan bermimpi untuk MENEPEK foundation, blusher, eye liner, lipstick , eye shadow dan segala alat barangan make up ke muka orang lain yang mana orang ini adala BAKAL PENGANTIN melainkan ke muka sendiri je.

Salah letak karang gantong diri la jawab nya ika nanti.. tapi nasib baik IBUtercinta sanggup menemankan anak nye yang memang takde lansong darah seni mengandam ni untuk menjalan kan tugas nya. Selepas menerima pelawaan dari sahabat dan kenalan ika MASS MOHAMAD jadi ika pon free free kan mind ni haaa dan terima bolat bolat tugasan itu...

Tapi kesian la pada si muka yang menerima tepekkan ika yang sangat kasar sampai dia perasan yang ika ni sangat la neves... heeee sooo... lepas itu la baru si ibu tadi membantu ika meletakkan acuan make up ke muka pengantin. Wahai akak pengantin JANNAH ZAHARIMAN thanks sebab percaya pada ika untuk menepek nepek dan mengerjakan muka anda pada hari sabtu lalu... heee ... dan nasib baik juga la sebab pengantinnya memang tak nak di make up kan bagai OPERA CINA... so sangat senang sedikit la ika sama ibu buat keje time tu... 

Dan ini la hasilnya :









** sO SO SO... la kan... ok gak hasil tangan ika + Ibu mengerjakan pegantin ini.. masih tidak hilang seri pengantin nya.. jadi.... boleg tukar bidang la pasni kan? BERTUKAR!!!!!

Dengan Deposit serendah RM100 anda berpeluang memenangi RM100 000 dengan PTPTN [ KLIK untuk INFO]

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com