IT NOT ABOUT SIZE : mynameika.blogspot.com kini lebih MATURED. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Sunday, August 26

IT NOT ABOUT SIZE : mynameika.blogspot.com kini lebih MATURED.

MATURED KE????


itu lah soalan yang akan di war-warkan oleh pen"jeles" dan pen'dengki" di luar sana kepada ika. 

Assalam semua ^_6

sedang semua di buai mimpi malam indah ika pula menghabiskan masa yang sangat panjang di waktu malam sebegini meng"edit" , mengubah, menukar, dan segala 'me' la hanya semata-mata buat si blog yang dicintai ini. sangat lama sebenarnya wahai sahabat sekalian ika tidak mengupdate dan menconteng blog ini. dan impact nya traffic blog ini menjadi sangat sangat hancussss yee....

ape idaknya, tak di isi nye citer citer dalam blog mana la gamaknya traffic ni naik kan... habiskan mengumpat kat FB je... haaaa... buat pengetahuan kawan kawan semua, ika juga ada MINI BLOG di FB yang ika buat hanya semata mata sekiranya ika malas nak on blog.. so jalan short cut adalah melalui FB je la tempat ika nak mengumpat tu.

Dan pasti anda semua tertanya tanya di mana MINI BLOG ika berada... kan? ika gunakan bahagian NOTE sebagai mini blog ika. so kang kalau ada masa nyinggah la baca ye... situasinya sama gak dengan blog... dah lama tak update... heeee =P


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com