CONTEST Sempena Pelancaran Official Logo "ItNas" : It Not About Size , | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, August 28

CONTEST Sempena Pelancaran Official Logo "ItNas" : It Not About Size ,


Assalam semua sahabat yang di sayangi,
Setelah sekian lama ika tak ber'aktif' dala dunia blog, kini ika kembali dengan semangat baru bersama pelancaran Official Logo yang sangat unik iaitu singkatan nama kepada IT NOT ABOUT SIZE, telah ika jadikan dengan panggilan ItNas sahaja. 

Dan diiringi semangat yang berkoba koba dalam mood ber'blog' ini, ika rasa nak buat satu contest dengan tujuan ika dapat mengeratkan kembali hubungan baik di antara blogger lama dan juga membina hubungan baru bersama new comer dalam dunia halusinasi ini. 

So sekarang ika tengah nak cari cari sponsor yang sudi memberi hadiah sempena contest itu nanti.. so agak agak contest apa ika nak buat ek??? eeemmmm =/ 

**Think! Think! Think!! 

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com