MYNAMEIKA kini kembali. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Thursday, May 17

MYNAMEIKA kini kembali.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua buat teman-teman sepejuangan,

Lama benar rasanya ika meninggalkan masa untuk memenuhi ruang yang ada dengan berblog. Hello, ika belom decide nak berhenti dari berblogging cuma masa agak terhad atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Mengejar kerjaya dan pelajaran dalam satu masa yang sama bukan lah satu langkah yang mudah. Ika perlu bijak dalam mengendalikan masa yang ika ada ini dengan secara adil dan bijaksana. Walaupon kadangkala ika teralpa satu atau dua perkara dalam tugas-tugas ika, tetapi ALHAMDULILLAH.... ika masih lagi mampu untuk menghasilkan kerja yang baik dan bermutu untuk kesemua yang ada disekeliling ika.

Kesempatan yang ika ada ini walaupon masanya adalah sangat terhad, ika cuba sebaik mungkin menghasilkan sesuatu yang boleh membanggakan mereka yang berhampiran ika. Dalam tempoh 4 bulan selama ika bekerja di pejabat ika, banyak benda yang ika telah ketahui dan ika sangat sayang untuk meninggalkan bidang yang baru sahaja ika bina bersama sahabat-sahabat ika. 

Kesusahan dan dugaan yang ika alami samada dalam tempoh praktical ini sebenrnya ianya banyak mendorong ika untuk lebih mengupgrade kualiti pekerjaan ikaa. Tiada siapa yang dalam hidup ini amat tidak suka dengan perubahan yanb berlaku terutama dalam menentukan tanggunjawab masing-masing

1 comment:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com