Kisah GEMBIRA dan Kisah SEDIH hari ni =) + =( | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Friday, May 18

Kisah GEMBIRA dan Kisah SEDIH hari ni =) + =(

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Pagi-pagi Jumaat ni harap semuanya baik-baik aja... dan Ika...always baik dan sentiasa saja baik.. kalau tengah tengah bad mood tu, harap maafkan la ye.. bukan sengaja kadang kadang nak emo je lebih... tapi berbeda sugguh pada hari ini kerna ika punya dua perasaan pada hari ini... haaaa AMik kooo!! udah ngomong bahasa indon pulak ika pagi-pagi ni.. haaiiisshhh! nak kata awok tu layan NADA CINTA kat astro ria petang-petang memang tak la kan. hehehe ape-ape jela... janji u all paham apa ika cakap ni udah cukup dongg!

Berita gumbira pagi ini..adalah.... 


TARRAAA!!! inilah kisah gembira saya hari ni... eemm tapi saya pon tak pasti apa kena mengenanya BESDAY BOSS saya tu dengan kisah gembira ni.? tu besday dia, bukanya saya so napa plak saya yang dok syokk nak gembira lebih lebih ni? hhhmmmm PELIK plak.. aahhh lantak la... suka la saya nak gembira ke tak nakkan... ADA AKU KISAH! kalo u all tak nak hepi sama?ngee~~ mungkin adalah kerana mood dia akan baik dalam seminggu ni ke? hehehhe mana tau kan... sebab dia penah cakap yang dia sebenarnya GARANG!!! OUCCHH!! SO WATCH OUT ATIKAH.! kalau ko buat hall habisssss!! nahass... eemm takutnya!!!

Tapi ketegasan dia mungkin bertempat.. kalau tak garang.kompom ika dok main main je.. buat keje pon malas kan..(eceh!!! ayat comel lagi takde ke ika? cukup la ekkau nak membodek boss tu..) helllo... ayat gue ini ikhlas ye... bukan bodek bodek.... hehehhe boss.... saya ucapkan hepi besday to u la... semoga di panjangkan umo dan di murahkan rezeki... and saya tengah tunggu junior boss ni... bukan apa nak gak rasa jadi akak a.k.a makcik ke kan... (eleh... padahal ko nak buli anak dia kan???) eee.... dengki la kau... sebok je... g main jauh jauh...!!! heheheh boss.. jangan dengar cakap die ye.. die ni pandai je bergurau.. suka sangat nak ngusik saya... =)
ok boss peace!!! smile always.. =) 
"mana encik ZM ni kata nak banje makan.. lambat lak dia sampai"

Berita sedih hari ini... sob sob sob!!
eemm.. nampak tak muka ika sedih tu.. nampak tak.. nampak tak... haaa sedih kan... kenapa ika sedih? huuu... sori la ika tak bole cakap banyak kang ika meleh kat sini.. habis semua kat dalam opis ni nampak muka ika sedih... (pulak daahhhh...awat nya hang sedihhh... tadi kan dah kenyang makan Mcd boss banje tadi... tak cukup ke?nak tambah lagi ek?) eee... awat la hang ni suka je dok inter frame dalam blog aku ni... jangan kacau mood aku sekarang ni boleh tak? aku tengah sedih ni sebab kawan aku nak habis praktikal dah... kang aku dah takde kawan.. sapa nak teman aku borak... pastu aku takde kawan dah nak beli popia, bli nasi campur kat kedai depan tu haa, pastu nak pergi PLAZA MASSALAM nak makan kat chiken rice shop tu... (ehh jap jap.. hang dok citer ni sapa kawan hang tu yang nak pegi tu?habaq sini mai..)

A'a kan.. penat je ika citer panjang2... rupa rupanya hangpa semua tak tau sapa kawan ika tu kan? haa tu dia nama kawan ika tu... NURUL AKMAR ... tapi apa apa pon memang korang takkan kenal la sapa dak ni.. melainkan korang add FB dia and jadi fren... hehehe baru la korang boleh kenal... ok2 berbalik pada mood sedih balik... hhmm tu la... ika sedih...dah takde kawan nak gelak kat bilik ni... dok sorang la nampaknya ika nanti....

**OK, Habis sudah kisah gembira dan sedih ika hari ini.. nak tau lagi kena tunggu kisah yang lain pulak la ye... ok? XOXO...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com