Post pertama since aku practical.. | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, February 13

Post pertama since aku practical..


Assalam semua ^_^

Lama juga ika tak update blog kan.... dan senang untuk di umumkan, ika bukan sengaja tak nak update blog walaupon ika tau ika ni hanya blogger bebas je.. takde trademark yang bole di kenali ramai.. tapi masih tetap berdiri untuk memberi entry yang terbaik untuk ika sendiri yang baca dan juga pada mereka mereka yang sudi menyinggah utk baca... =)

Ok since ika dah start practical ni ada la dlm 4 hari ika baru mula.. Jadi ika banyak gunakan masa untuk study lebih yang berkaitan dengan practical ika buat sekarang ni... Tapi takdela all the time ika spend masa study je kan... adalah selingan selingan sikit... heheh yang tu biasa la dok on9 ke, geledah sana sini ke, and macam macam la yang ika buat kan... so kerana itu la ika belum berkesempatan nak post..

Kadang kadang tu ika ada masa pon ika bukan nya tak nak post tapi takde idea untuk di ceritkan.. so baik berdiam dari merapu post yang bukan bukan kan? So setakat 4 hari ika mula ber'practical' ni ika masih bole cop la dengan apa yang advisor ika ajarkan.. just nak berkomunikasi dengan orang je masih perlukan improvement ... Advisor ika siap cakap lagi bila dia bole dengar ika buat on call face to face depan dia... wooohhhhhh!!!! sangat belum bersedia ika di buat nya...gerun+takut+cuak+ and plus plus plussss!!!!

Ni pon ika tengah dok slow slow belajar benda yang ika belum pandai lagi... iaitu berkomunikasi dengan orang... hhuuuu kawa kawan semua doakan la ika ye.... =)

2 comments:

  1. gudluck practical!! brape lme? 6 bulan?

    ReplyDelete
  2. heheheh thx mr.randy... eh!! silap... not so randy... =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com