'LOVE FOOD CATERING' - 7P ENTERPRISE | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Wednesday, February 1

'LOVE FOOD CATERING' - 7P ENTERPRISE

Assalam semua ^_^



Salam tengah hari dan salam Februari buat kawan kawan semua... Ok now ika kembali mengupdate blog ika yang belom terbengkalai lagi ni.. sebab tuan nya masih sayangkan dia lagi... so officially blog ni masih bertuan ye... Ok mungkin ramai yangwartawan dan pembaca semua tertanya tanya kenapa ika sunyi dalam beberapa hari ni.. (ade ke???)

Ok sekarang ika nak jawab gosip gosip yang mengatakan ika pergi tuuuutttttt!!! untuk tenangkan fikiran... ok sama sekali tidak sebab ika ada je kat umah ni haaa... dok layan kucing , TV, Handphone baru.. so mana ika ada masa nak pergi ke tempat tttuuuuuuuuttt!! tu... =P (ok merepek sudahhhh)



Ok focus pada tajuk ika tu... dalam beberapa hari ni ika tengah sibuk menguruskan bisnes ika yang baru nak bermula... walaupon degree tak habis lagi, and next week baru nak start practical, tapi kalo kita bercakap tetntang kerjaya masing masing yang memang kita bermimpi untuk mewujudkan nya,,, tak perlu tunggu habis belajar ke, tunggu dah besar ke, and apa apa jela... semua tu adalah hak kita..kita bebas memulakan apa yang kita impikan selagi ianya tak salah dari segi agama dan undang undang negara... 



So apa yang ika maksudkan di sini ialah,, ika baru je memulakan secara kecil kecilan untuk berniaga dalam bidang makanan atau CATERING... it quit new for me la kan... sebab ika belom ade experience buat semua ni.. but ALHAMDULILAH.... LOVE FOOD CATERING yang bernaung di bawah SEVENS P ENTERPRISE bakal melebarkan sayap nye kelak... dan ika akan study bagaimana nak perbesarkan lagi bisnes family ika ni... =) dan setakat ni, ramai yang dah bole mula terima kehadiran kami dalam industri perniagaan makan kami ni... 



So special for mereka yang berada around lembah klang... new style of CATERING akan mengegarkan dunia makanan anda... nak tau??? Insyaallah... masih dalam proses planning... doakan kejayaan ika dan keluarga ya...

1 comment:

  1. Awesome entry indeed..

    btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

    Plsssss vote me back for THE WORST BLOG OF THE YEAR @http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye Thank youuuu =)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com