World BLOGGERS and social media AWARDS 2012 | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, January 23

World BLOGGERS and social media AWARDS 2012


Assalam semua ^_^
Buat pertama kalinya ika rasa macam nak join je award yang korang nampak kat atas tu kan.. Mana la tau rezeki blog picisan ni... bole gak dapat menang award ni ye tak? So ika dengan berbesar hati nya rasa ingin memihin sepuluh jari dari semua pembaca yang datang singgah ke blog ika ni minta bagi sedikit sumbangan dalam bentuk VOTE untuk naik kan rank blog ika ni. =) Tak nak la merayu lebih lebih nanti u all rasa apa la yang ada kat blog ika ni sampai nak rayu rayi bagai mintak orang vote kan.. Tapi dengan hati yang sedikit malu plus melutut ni... U all tolong la vote blog ika ye... Macam mana nak vote?  ok ok meh ika bagitau cam ne u all bole vote blog ika ni ye.... cara caranya : -

1) Korang semua pegi ke site ni dulu Social Media Awards 2012
2)Untuk buat voting ni kawan kawan semua kena log in dulu... hanya dalam masa 2 minit je masa di ambil untuk log in, and as usual nanti dia akan mintak u all varify email dulu.. (heheh jgn mrh ye,take time sikit je)
3) ok bile dah settle semua sign in tu, u all pergi ke category and cari BEST LIFESTYLE BLOG OF THE YEAR (under title exclusive awards ye => )
4) Then bila dah cari category tu, u all 'click' ok?
5) Then u all scroll ke bawah cari blog 'mynameika.blogspot.com' ok? u get it? memang u all akan nampak voters dia blm byk lagi cz ika baru je nominate kan blog ika tadi... so, that why la ika perlukan undian dari anda semua yang ika sayang ni.... =)

TARIKH TUTUP NYE 28 JANUARY NI !!! eemmm sempat ke ika nak kumpulkan vote yang banyak nanti... wawawawa!!!! 






1 comment:

  1. i've just voted for you for
    Best Lifestyle Blog of the Year all the best ya...


    Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye.. tankiuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com