Video Hangat masa kini .... romantik nye.... ( ikhlas ke ucapan aku ni?) | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, January 14

Video Hangat masa kini .... romantik nye.... ( ikhlas ke ucapan aku ni?)

Assalam semua ^_-

Ramai yang tengah jeles kan kat luar sana tu bile dia ni buat video untuk Boypren die... ooohhhh!!! so sweettttt... mungkin ada di kalangan boypren boypren di luar sana nak aweks aweks ( amboi banyak nye aweksss) diorang buat macam that gurl ni buat kan? Baru la orang kata cinta yang IKHLAS SETULUS HATIIII.... (sambil mata pandang ke atas, dan tangan di bahu) sebab satu dunia dah tau yang die betol2 sayang giler dengan boypren die kan.... KORANG ADA???? =P and yang best nye that gurl ni so manis dan malu2.... ( lagiiiiiiii) mungkin ada yang di antara nye dah tengok video ni and maybe ade yang belom tgk... so meh tgk sesama ye... SHARING is CARING kan.... so ika share dengan u all semua ye....


Dan..... yang paling best nye....boypren die reply balik video die.... ya ALLAH..... rOMAntik nye pasangan ni..... (walaupon ika tak tau betol ke ni boypren die, so u all layan kan je la yeee....) haaa kan bahagia betol pasangan ni... saling faham memahami... I lap u, u lap me.... lagi sekali... KORANG ADA???? haaa jawab dalam hati ye... tak yah jerit kuat2 kat sana.. kang orang dengar malu plak sebab u all jeles dengan video ni.... hahahahha just kiding.... u all layan la video jawap balas dari tuan badan ni ye... ( gelak sambil golek2.)



# so u all kat luar sana... cepat cepat la ajak couple masing2 upload video cintan cinton and miss u u all semua.... LOVE YA...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com