oHHH iNterview ku... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Tuesday, January 17

oHHH iNterview ku...





Assalam semua ^_-

Bagi yang belum melelap kan mata tu, meh la datang singgah baca entry ika ni.. dan jangan risau tiada paksaan atau desakan untuk anda semua datang ye... tapi kalau datang pon memang la di alu alu kan... esok adalah hari debaran buat ika... Ika ada interview lorrr.... how how how!!! nak buat apa ni??? nak jawab ape ni??? cuak la pulak... mana la penah ade pengalaman nak interview interview bagai ni.... 

Dan esok adalah kali kedua ika untuk hadir kan diri bagi interview untuk praktikal nanti.. eemmm eden dah la baru habis exam hari tu... kejap je dah nak kena datang interview plak and keje... APA!!!!!!! KEJE!!! betol ke? x bermimpi ke ni....!!! ika dah melangkah ke alam wanite dan kerjaya... wahhhh!!! SHABAS BETTE!!!! hehehhehe

Persedian?eemmm ade kadang rasa berani... ade tu plak kadang kadang feel tak yakin pulak... emmm macam macam ade la.. dah tak tau plak nak letak rasa ape sekarang ni... eemmm kawan kawan... DOA kan ika berjaya ye.... ika tak sabar dah nak ade tempat praktikal yang tetap.. dah penat tunggu dah ni.... oohhhh!!!!


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com