Final Exam sem akhir (InsyaALLAH) : BERAKHIR sudah.... | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Saturday, January 14

Final Exam sem akhir (InsyaALLAH) : BERAKHIR sudah....

Assalam semua ^_-

aKHIR NYA.... final exam yang menakutkan ika dari tarikh  4 January 2012 kini telah pon ika sempurnakan dengan jayanya... Berjaya ke? Kita doakan sama sama untuk dapatkan result yang cemerlang ye. .. Selepas habis penat dan usaha ika yang kadang kadang turun naik ni alhamdulillah ia kini sampai ke penghujung nya... Ika sekarang bernafas dalam tenang.. dan bersedia untuk aturan kehidupan ika yang seterusnya... Diam tak diam, Ika berpeluang menghabis kan degree ika ni.. 

Macam tak percaya je kan, ika sampai ke tahap degree ni? Walaupon UPSR  dulu hanya berbekalkan 2B 2C 1D dan PMR hanya 4B 4C, dan SPM pulak... ttuuttttt ( rahsia) tak sangka sampai ke tahap ni ika telah pon melangkah..  Pada awalnya ika rasa diri ika penuh dengan kekurangan yang mungkin tak layak untuk ika peroleh semua benda ni, Tapi ketentuan tetap di tangan ALLAH... Sejauh mana kita plan untuk jadi yang terbaik, rancangan dia juga yang tetap akan berlaku pada kita. Sebab hanya dia tahu apa yang terbaik buat kita sebagai umat dia..



1 comment:

  1. besnye dh abis exmm..
    anda di tag.. :)

    http://eyqaatiqah.blogspot.com/2012/01/giveaway-belog-nemomimosh.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com