Entry Tengah Malam ni adalah khas buat CahayaCintaILahi dan CikBihah | IT IS NOT ABOUT SIZE


Advertisement

SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

CORETAN PENDEK ATIKAHNORBAKI

Saya seorang yang serba kekurangan tapi mahu ingin menjadi setanding dengan mereka yang cukup sempurna diluar sana. SIZE bukan lagi penghalang untuk menjadi yang terbaik. Apa yang di persembahkan dalam "DUNIA MAYA" ini, inilah kejujuran sebenar benar diri NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI. Kini aku buang segala ketakutan dan kerendahan diri hanya untuk mengukuhkan kaki untuk berdiri.

Monday, January 23

Entry Tengah Malam ni adalah khas buat CahayaCintaILahi dan CikBihah

Assalam semua ^_^


Gambar ni pon dah cukup untuk ika menerangkan tujuan post ini di karangkan.. Tengah tengah dok tengok FB tadi dari siang sampai ke malam, then ika ternampak pic engagement day dari dua orang sahabat ika ni atau blogger picisan seperti ika ni : CikBihah dan Cahaya Cinta Ilahi dan kedua dua mereka ini adalah sahabat ika dalam sedar atau tidak. Perkenalan hanya melalui blog picisan ini lah dan walaupon perkenalan ika dengan mereka berdua ni tak la terlalu rapat... But it enough to say " I know you and You know me la" kan? hehehehe

So di kesempatan ini ika nak wish kat both of you Congratulation atas hari yang bersejarah buat kamu berdua ini. Dan ika juga doa semoga hubungan yang di bina oleh kamu berdua dan pasangan  masing masing ini akan kekal sehingga ke akhir hayat..Sudah pasti cabaran dan ujian akan datang untuk menguji sejauh mana kesabaran kamu dalam pertahankan hubungan ini. Sebab ibu ika selalu pesan dalam masa bertunang ni la kita akan di uji dengan banyak nye dugaan.. So sekiranya berlaku perselisihan faham, banyak banyak kan bersabar dan selesaikan dengan cara yang matang dan waras ok?

Dan sekali lagi dari ika SELAMAT BERTUNANG =)


dan 


1 comment:

  1. waaaaaaa yunkkkk terharuunyeeee sob2 tanx ye insyaallah akan tempuh dgn sbr aminnnnnn :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com