SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Drama Bicara Hati (vs) Vanilla Coklat

/
3 Comments
BICARA HATI

vs

 VANILLA COKLAT  
Baru tadi dok layan citer ni.. Dah la masa start and habis pon sama.. so tangan ni dok tukar tukar channel je la ... kejap citer ni, kejap citer tu... hehehe gilir2... mula mula tu tak layan gak la.. tapi lama2 macam bole masuk kepala plak... heheh so rumusan untuk episod hari ni... Not BAD....!!! sweet la juga... coz dua dua kena kawin tapi bukan atsa dasar cinta and siap ada contract lagi... so macam menarik la plak... as usual... macam novel novel yang pernah di layan.. so suka citer cam ni... NAK BERANGAN jela kejenyee!!!!





You may also like

3 comments:

  1. sama la kita...asik tukar2 je...smpai mak abah sy marah!haha...tp vanilla coklat lg best...pd saya lah...

    ReplyDelete
  2. skli pon tak penah tngk . haha . berangan itu best ! HAHA .

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com