SELAMAT DATANG KE BLOG **atikahnorbaki.com** FEEL FREE TO FOLLOW ME YA... =)

Aku Wanita Biasa...

/
0 Comments

Assalam semua ^_-

Aku wanita biasa...
yang ada nama, ada tarikh lahir, ada hati, ada perasaan
Nama biasa yang kawan panggil aku Atikah / Angah / Ika
Nama orang tak biasa panggil aku, diorang panggil AWAK je la... =)
Aku wanita biasa...
yang ada berat badan tapi kalau bole nak rahsiakan.. malu sehhh
yang selera makan kadang kadang tinggi dan jarang la tak berselera kalau pasal makan ni...
suka minum milo ais.. kalau dah haus tu apa apa je aku taram... ( Tapi tak minum ARAK ok!!)
Suka makan makanan yang western and ikut selera tekak nak makan apa...

Aku wanita biasa...
yang susah nak cari saiz baju yang sesuai bila tang nak beli baju tu...
kalau nak beli pon kena pegi kat kedai yang memang saiz baju besar besar contoh nye PEACE..
Suka bergaya denga shawl atau jenis tudung ikut trend..
suka jadikan diri sendiri lawa walaupon berbadan besar... ADA AKU KESAH!!!

Aku wanita biasa...
wanita yang sangat sayang kan binatang terutama KUCING....
Memelihara beberapa ekor kucing dan nama nama mereka sangat unik contohnya...
CIKO, CINTA, CINDERELLA, EMON, TOMPOK tapi ada diantara mereka dah mati dan dah hilang... sedihhhh sob sob sob...

Aku wanita biasa...
kuat merajuk , kuat jeles, ada boyfren PAKISTAN... 
Tak tau kenapa citarasa sangat pelik... maybe dah bosan dengan lelaki melayu kot...
Nanti kalau dah kawin bole dapat anak muka comel comel and hidung mancung... =)

Aku wanita biasa...
dah tak tau nak mengarut apa lagi ni...
so selamat membaca la coretan mengarut saya ni ye... =) =)



You may also like

No comments:

Terima Kasih Sudi Meniggalkan Komen di Blog AtikahNorbaki.Com